Λύση στην διαδικασία της απογραφής

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ Α.Ε. έρχεται να δώσει τέρμα στις πλημμελείς απογραφές εμπορευμάτων. Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και με εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνει τη διεξαγωγή των απογραφών σας γρήγορα, υπεύθυνα και, προπάντων, με ακρίβεια. Το εκπαιδευμένο προσωπικό της  εταιρείας έρχεται στην αποθήκη ή στο κατάστημά σας, και με τους πλέον προηγμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές χειρός καταγράφει τα εμπορεύματά σας χωρίς να διακοπεί ή να αναστατωθεί η λειτουργία της επιχείρησης.
Σωστή και σε τακτά χρονικά διαστήματα επαναλαμβανόμενη απογραφή σημαίνει πρώτα απ' όλα ότι αποκτάτε λεπτομερή εικόνα του εταιρικού ενεργητικού.
Επιπλέον, έχει σαν αποτέλεσμα την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στον πελάτη, όπως επίσης και τη βελτίωση της εσωτερικής λειτουργίας της επιχείρησης. Λανθασμένη τροφοδοσία κι έλλειψη των κατάλληλων εμπορευμάτων σημαίνει απώλεια τζίρου και παροχή ευκαιριών στον ανταγωνισμό.
Σε μια εποχή που δεν αφήνει περιθώρια για λάθη και απώλειες, η ΑΠΟΓΡΑΦΗ Α.Ε. σάς δίνει εύκολα, γρήγορα και, προπάντων, αξιόπιστα ένα σοβαρό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Η διαδικασία των απογραφών είναι μία απο τις βασικές λειτουργίες διαχείρισης μιάς επιχείρησης. Δεν υπάρχει επιχείρηση που να μη δίνει τη μέγιστη προσοχή στην καταμέτρηση των χρημάτων που διαθέτει.

Το να κρατάει κανείς το ταμείο του τακτοποιημένο, καθώς και το να έχει κάθε στιγμή σαφή εικόνα των διαθεσίμων του, αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ωστόσο, πάρα πολλές επιχειρήσεις στην πραγματικότητα έχουν ελλιπή εικόνα του πραγματικών ποσών που διαθέτουν.

Τα αποθηκευμένα εμπορεύματα είναι οργανικό κομμάτι του κεφαλαίου μιας επιχείρησης. Το να μην ξέρεις τι έχεις στην αποθήκη σου σημαίνει στην πραγματικότητα ότι δεν ξέρεις πόσα χρήματα έχεις στο ταμείο σου.
 

Η Aπογραφή Α.Ε. έρχεται να δώσει τέρμα στις πλημμελείς απογραφές εμπορευμάτων. Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και με εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνει τη διεξαγωγή των απογραφών σας γρήγορα, υπεύθυνα και, προπάντων, με ακρίβεια.  >>>

Κεντρικά, Αθήνα:Όθωνος 42 17234, Δάφνη Τηλ:210 9028178, Fax: 210 9028178